Auto huren Curacao lange termijn

Heb ook jij de keuze gemaakt om voor een lange termijn op Curacao te verblijven en ben je nog op zoek naar een auto? Dan kun je ook bij ons terecht!

Auto huren lange termijn

Eén ding is zeker, Curacao is en blijft een populair eiland. Natuurlijk voor vakantiegangers, maar steeds vaker wordt Curacao ook voor een lange termijn bezocht. Door bijvoorbeeld medewerkers van defensie, remote workers en stagiaires.

Heb ook jij de keuze gemaakt om voor een lange termijn op Curacao te verblijven en ben je nog op zoek naar een auto? Stop dan met zoeken. Auto Huren Curacao biedt verschillende auto’s aan die je voor een lange termijn kunt huren. Voor ieder budget en voor elke wens, wij denken graag met je mee!

Waar moet je op letten als je op Curacao een auto voor lange termijn wilt huren

Ga allereerst na waarvoor je de auto gaat gebruiken. Is dit enkel voor woon-werkverkeer of ben je ook van plan om regelmatig grotere tours op het eiland te gaan maken? Is de auto alleen bedoeld voor jou en je eventuele gezin of komen er in de periode dat je op het eiland verblijft ook regelmatig mensen op bezoek – met de nodige bagage – die je moet vervoeren. Denk aan het ophalen en brengen van en naar het vliegveld Hato.

Als het enkel voor korte afstanden is, kun je waarschijnlijk goed uit de voeten met een kleinere auto. Gebruik je de auto vaker, voor langere afstanden en neem je ook dikwijls gasten mee? Dan kom je al snel uit op een grotere auto.

Vanwege het tropische klimaat kan de temperatuur in de auto snel oplopen. Een goed werkende airconditioning is dus ook zeker aan te raden. En ben je geen ster in de hellingproef of verwacht je regelmatig in de file te belanden? Dan is een automaat ook zeker een verademing. Curacao heeft een heuvelachtig landschap en met name op doordeweekse dagen komen er in de spits veel files voor, zoals op de Caracasbaaiweg, de Sta Rosaweg of op de brug.

Maar los van de comfortabele zaken is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkst. Een ‘jongere auto’ is over het algemeen veiliger, maar natuurlijk ook duurder qua huur. Huur je een auto voor een lange termijn, zorg er dan ieder geval voor dat je auto huurt die goed is onderhouden. Want veilige kilometers rijden echt een stuk fijner!

Wat kost een huurauto voor de lange termijn?

Huur je een auto voor een lange termijn, dan betaal je een goedkopere prijs dan wanneer je deze voor een korte periode huurt. Bij Huur Auto Curacao hanteren we voor lange termijn speciale tarieven. De tarieven voor een huurauto voor de lange termijn zijn afhankelijk van de exacte huurperiode, huurtermijn en het type auto.

Ben je nog op zoek naar een huurauto voor de lange termijn en wil je weten wat de prijzen zijn voor de periode dat jij deze nodig hebt? Stuur ons een WhatsApp-bericht, dan gaan we het meteen voor je na!

 

Heb je een vraag?
We helpen je graag!

info@autohuren-curacao.com

(+5999) 518 5399

Willemstad, Curacao